Zapraszamy do wspólnego tworzenia każdego, kto:
-
Lubi pracować z wyrobami mięsnymi;
-
Chce rozwijać swoje umiejętności w roli lidera zespołu produkcyjnego;
-
Jest zainteresowany długoterminową pracą z możliwością rozwoju w wiodącym zakładzie produkcyjnym w Polsce.
Obowiązki Lidera Linii Produkcyjnej:
-
Przygotowanie linii produkcyjnej do rozpoczęcia pracy;
-
Nadzorowanie realizacji planu produkcyjnego na dany dzień;
-
Kontrola jakości produkcji oraz minimalizacja strat materiałowych;
-
Monitorowanie tempa pracy maszyn oraz zgłaszanie wszelkich awarii i nieprawidłowości do nadzoru;
-
Kontrola prawidłowego pobierania surowców i materiałów pomocniczych zgodnie z kartą technologiczną produktu;
-
Zapewnienie przestrzegania zasad higieny, jakości oraz utrzymanie czystości na stanowiskach pracy;
-
Prawidłowe uzupełnianie raportów liniowych;
-
Szkolenie nowych pracowników na procesach produkcyjnych;
-
Bieżąca kontrola przestrzegania zasad BHP przez pracowników na linii produkcyjnej;
-
Bieżący kontakt z nadzorem zakładu.